Jeg vil melde meg på!

APPORTKURS FOR NYBEGYNNERE

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. Gjennom "step by step" instruksjonsvideoer og morsomme øvelser viser og forklarer jeg deg hvordan du kan lære hunden din apport. 

 

VI JOBBER MED:

 • Å holde uten å smake på viltet
 • Fiffige metoder for avlevering
 • Å bære over avtander
 • Å plukke opp apportobjekter fra bakken
 • Flere øvelser som utforderer lydigheten
 • Hvordan legge på kommando
 • Hvordan bygge opp motivasjon for søket
 • Øvelser som bygger opp en stødig apportør
 • Viktige treningsprinsipper
 • Hvordan få hunden på lag
 • Forklaring av apportbevisprøven

 

APPORTKURS PASSER ALLE SLAGS HUNDER

Du trenger ikke ha jakthund for å følge dette kurset. Igjennom seks moduler og over 30 leksjoner lærer vi hunden apportadferden stegvis. Vi trener inn hvert moment før vi setter sammen hele øvelsen. Vi trener belønningsbasert. 

Placeholder Image

Detta kurs var oerhört metodiskt och tydligt upplagt! Korta, enkla övningar som byggs på efterhand. Toppenbra helt enkelt!

Anna Fors Ward

Placeholder Image

Dette kurset åpnet øynene mine for en helt annen type trening enn hva jeg var vant med. Nå er jeg er mer bevisst på treningene, mtp. planlegging, tilrettelegging og forsterkning. Ida gir gode og konstruktive tilbakemeldinger, så du fort skjønner hva du eventuelt må rette opp i. Kurset er morsomt, positivt og motiverende! Anbefaler kurset på det varmeste. =)

Live K. Kaasin

Placeholder Image
Et morsomt og bra kurs med en læringsfilosofi jeg liker. Kurset er grundig og pedagogisk bygd opp med god balanse mellom teori og praktiske øvelser der vi også får gode tips om lek-/kontakt-øvelser.
 
Ingrid Pettersen

MELD DEG PÅ APPORTKURS

Placeholder Image

APPORT FOR NYBEGYNNERE

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. I gjennom seks moduler skal dette kurset vise deg veien til apportbeviset. 

1.999,- NOK

Jeg vil gå selvstudie
Placeholder Image

APPORTKURS + TRENERFERDIGHETER

Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Du får blant annet lære om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal.

2.400,- NOK

Apportkurs og Trenerferdigheter
Placeholder Image

Dette er det mest komplette apportkurset jeg har sett. Du viser alle elementene og setter dem sammen i en logisk rekkefølge. Et komplett undervisning program som tar for seg element-for-element som settes sammen i en naturlig progresjon. Anbefaler også webinaret 'Engasjer deg', hvor elementer fra innlæring av apport også blir brukt til å redusere stress samtidig som lederskapet styrkes.

Vetle Bolstad

Placeholder Image

For meg var dette kurset veldig bra. Jeg har nå min tredje engelsk setter og har ikke trent apport akkurat på denne måten før. Veldig grundig og kjekk undervisning. Takk for kjekt kurs, det neste blir sitt for søren.

Magnar Helleland

Placeholder Image
Artig kurs som er bygget opp trinnvis, med god informasjon og veiledende videoer. Tilbakemeldinger underveis er gode og oppmuntrende, og motiverer for videre læring. Et topp onlinekurs med gode treningsmetoder. Progresjonen er imponerende underveis, men alle får egne utfordringer, som alltid lar seg løse med hjelp. Anbefales.
 
Geir Engebretsen