APPORTKURS FOR NYBEGYNNERE

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Gjennom "step by step" instruksjonsvideoer og morsomme øvelser viser deg hvordan du kan lære hunden din apport. 

Jeg vil melde meg på

APPORTKURSET PASSER ALLE SOM VIL LÆRE HUNDEN Å APPORTERE

Gjennom seks moduler og over 30 leksjoner viser jeg deg steg for steg hvordan du lærer hunden din apport.

 

VI JOBBER MED:

  • Å holde uten å smake på viltet
  • Fiffige metoder for avlevering
  • Å bære over avstander
  • Å plukke opp apportobjekter fra bakken
  • Øvelser som utfordrer lydigheten
  • Hvordan legge på kommando
  • Hvordan bygge opp motivasjon for søket
  • Øvelser som bygger opp en stødig apportør
  • Hvordan få hunden på lag
  • Forklaring av apportbevisprøven for gruppe sju hunder.

Dette kurset krever ingen forkunnskaper.

Du kan ta Apport for Nybegynnere etter valpekurset, eller som det første kurset du tar. 

Placeholder Image

Detta kurs var oerhört metodiskt och tydligt upplagt! Korta, enkla övningar som byggs på efterhand. Toppenbra helt enkelt!

Anna Fors Ward

Placeholder Image

Dette kurset åpnet øynene mine for en helt annen type trening enn hva jeg var vant med. Nå er jeg er mer bevisst på treningene, mtp. planlegging, tilrettelegging og forsterkning. Ida gir gode og konstruktive tilbakemeldinger, så du fort skjønner hva du eventuelt må rette opp i. Kurset er morsomt, positivt og motiverende! Anbefaler kurset på det varmeste. =)

Live K. Kaasin

Placeholder Image

Et morsomt og bra kurs med en læringsfilosofi jeg liker. Kurset er grundig og pedagogisk bygd opp med god balanse mellom teori og praktiske øvelser der vi også får gode tips om lek-/kontakt-øvelser.

 

Ingrid Pettersen

MELD DEG PÅ APPORTKURS NÅ!

Placeholder Image

APPORT FOR NYBEGYNNERE

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. 

1.999,- NOK

Jeg vil gå selvstudie
Placeholder Image

APPORTKURS + TRENERFERDIGHETER

Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Du lærer om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal.

2.400,- NOK

Apportkurs og Trenerferdigheter

HVA ER APPORT?

Apport er når hunden henter noe og leverer dette til fører. 

På jakt trenger vi en apportør som henter det vi har skutt uansett hva det er og uavhengig av om det ligger på land, eller i vann.

En god apportør er etisk viktig for jaktutøvelsen da det kan være skikkelig vanskelig å finne igjen skutt og spesielt skadeskutt vilt uten hjelp fra hundens luktesans. Vi ønsker ikke la påskutt vilt lide fordi vi ikke finner det igjen. 

 

Siden hunden ikke alltid kan se hvor viltet ender opp må den også lære å finne det igjen ved å bruke vinden eller sporet viltet etterlater seg når det løper av gårde.

Det jaktetiske er bakgrunnen for at apport blir testet på prøvene våre. Prøveøvelsene skal simulere realistiske jaktsituasjoner.

Både stående fuglehunder, støtende fuglehunder og retrievere har prøver for å teste apportegenskapene.

Det er store forskjeller i hva som testes på prøvene for de ulike rasene, men det grunnleggende apportarbeidet er likt. Alle skal apportere kontrollert og effektivt med et fast grep og avlevere trygt til hånd. 

 

I apport for nybegynnere lærer du hvordan du kan trene momentene holde, bære, gripe, avlevere, hente og søke. Vi lærer inn hver del for seg før vi setter det sammen til en helhetlig øvelse. 

Gjennom positiv forsterkning og smarte øvelser lærer vi hunden å apportere med lyst, men ikke bare når den har lyst.

 

Å nå målet om en apport som virker både på jakt og på prøver er mye lettere når du har instruktøren i lomma.

Meld deg på nå!
Placeholder Image
Dette er det mest komplette apportkurset jeg har sett. Du viser alle elementene og setter dem sammen i en logisk rekkefølge. Et komplett undervisning program som tar for seg element-for-element som settes sammen i en naturlig progresjon. Anbefaler også webinaret 'Engasjer deg', hvor elementer fra innlæring av apport også blir brukt til å redusere stress samtidig som lederskapet styrkes.
 
Vetle Bolstad
Placeholder Image
For meg var dette kurset veldig bra. Jeg har nå min tredje engelsk setter og har ikke trent apport akkurat på denne måten før. Veldig grundig og kjekk undervisning. Takk for kjekt kurs, det neste blir sitt for søren.
 
Magnar Helleland
Placeholder Image
Artig kurs som er bygget opp trinnvis, med god informasjon og veiledende videoer. Tilbakemeldinger underveis er gode og oppmuntrende, og motiverer for videre læring. Et topp onlinekurs med gode treningsmetoder. Progresjonen er imponerende underveis, men alle får egne utfordringer, som alltid lar seg løse med hjelp. Anbefales.
 
Geir Engebretsen

Hva venter du på? Meld deg på NÅ!

Til påmelding!