SITT, for søren!

Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

JEG VIL MELDE MEG PÅ

DETTE ER KURSET FOR DEG SOM VIL LÆRE HUNDEN SITT MED MORSOMME METODER OG SIKKERT RESULTAT. 

Det skal ikke være så vanskelig å lære hunden sitt på kommando, men det er mye lettere hvis du har gjort det før. Det har heldigvis jeg, og gjennom dette kurset loser jeg deg trygt forbi alle fallgruvene.

I SITT, for søren! lærer du:

-1-

Hvordan du lærer inn sitt

Utilstrekkelig innlæring er den største årsaken til at du ikke lykkes med stoppkommandoen din. I dette kurset deler vi opp sitt øvelsen i flere momenter og trener hver del for seg selv. På denne måten sikrer vi at hunden virkelig kan det vi prøver å lære den.

-2-

Hvordan du får hunden til å samarbeide

Å trene hjemme i stua, eller i hagen er som regel ikke så veldig vanskelig. Problemene dukker ikke opp før du er ute blant folk, eller i skogen. I dette kurset lærer du hvordan du kan jobbe for gjøre hunden lydigere i alle situasjoner. 

-3-

Hvordan du legger på signal

Når hunden kan sitt skal vi assosiere denne adferden med et verbalt sittsignal, eller et fløytesignal. Du lærer begge deler på dette kurset.

-4-

Hvordan du problemløser

Du kommer til å møte på vanskelige situasjoner uansett hvor mye du trener. Etter dette kurset skal du forstå hvordan du kan utnytte innlæringsveien for å hjelpe hunden å mestre det som var vanskelig sånn at den gjør rett neste gang.

Du + Sitt, for søren! = alt du trenger for å komme i gang

Du har kanskje tenkt at det ikke er så vanskelig å lære hunden sitt og at du klarer det på egenhånd. Eller kanskje du er skeptisk til nettkurs og venter på at den lokale klubben skal starte opp grunnkurs igjen? 

Mange tenker ikke på at når det kommer til innlæring er det aller best å starte på egenhånd, uten alle forstyrrelsene du møter på kurs og andre steder. Læringen vil gå raskere, og du vil oppleve større mestring når du senere begynner å trene med andre.

Men det er vanskelig å starte på egenhånd hvis du ikke vet hvordan.

Hvis du melder deg på dette kurset får du både treningsplan og et helt fellesskap i ryggen!

SITT ER IKKE BARE EN NØDBREMS, MEN EN GRUNNFERDIGHET FOR VIDERE TRENING

Sittsignalet kan hjelpe deg å holde kontroll på hunden i hverdagen. Men utenom hverdagen er sitt en grunnferdighet i forbindelse med jakt og prøver. 

For retrievere og fuglehunder kan sitt brukes for å stoppe hunden i apporteringsarbeidet slik at du kan gi den nye retningsignaler, eller for å kunne signalisere for nærsøk.

For stående og støtende fuglehunder brukes ofte sitt i forbindelse med ro i oppflukt. 

Video Poster Image

Hva kan jeg forvente etter å ha tatt etter dette kurset?

✔ For det første skal hunden ha blitt flinkere til å sette seg på ditt signal, enten det er verbalt eller med fløyte.

✔ Du kan også forvente at hunden blir mer oppmerksom på deg og at dere får en bedre relasjon gjennom denne treningen.

✔ Du som hundetrener vil også utvikle deg. Kurset følger en innlæringsvei som er ganske annerledes enn den tradisjonelle måten åtrene på og du vil bli introdusert for teknikker som oppleves litt magiske hvis du ikke kjenner prinsippene fra før.

JEG TRENGER LITT MAGI

HVA ER INKLUDERT?

Fiks ferdig progressjonsplan med videoøvelser og tekstforklaringer. 

  • Et lekent perspektiv på innlæring av stoppsignal
  • Over 40 leksjoner fordelt over sju uker.
  • Step by step videoer og forklaring i hver modul
  • Belønningsbasert trening som virker

Du trenger ikke ha fuglehund, eller jakthund, for å delta på dette kurset. Et godt stoppsignal er viktig for alle hundeeiere!

Placeholder Image

Fellesskap

Alle kursdeltagere får tilgang til HUNDELIVET, som er et felleskap på facebook. Her kan du spørre om ting, dele oppturer og nedturer og få hjelp når du står fast. 

Placeholder Image

Ressursside

Alle kursdeltagere får tilgang til ressurssidene hvor du finner ekstra bonuser. 

Placeholder Image

Podcast

Alle kursdeltagere får tilgang til den eksklusive podcasten hvor jeg tar opp ønsketema, eller snakker om hundetrening som opptar meg. 

Brise sitter

SE FOR DEG ...

Et sittkurs med stegvis oppbygning hvor du får konkrete oppgaver å jobbe med hver uke. På grunn av lang erfaring vet jeg om de vanligste fallgruvene sånn at jeg kan hjelpe deg unngå de. 

En morsom og enkel innlæringsprosess hvor du ikke trenger å bruke tid på å lete etter løsninger og planlegge, men i stedet kan bruke tiden på å trene hund. 

Se for deg at du kan si sitt til hunden UTEN Å ROPE, og at hunden faktisk reagerer...

Ta meg til drømmeland!

HVA SIER TIDLIGERE DELTAGERE?

Qries

Jeg opplevde dette kurset som ekstremt givende. Vi har hatt en progresjon som har vært fenomenal. Gjennom gode instruksjoner og eksempel videoer har vi blitt godt rustet for å komme i mål, i tillegg til at Ida Sollie gir gode og grundige tilbakemeldinger på det vi gjør bra og det som bør bli bedre. Jeg har fått en helt ny kontakt og et helt nytt samarbeid med min hund etter dette kurset! 

Elise Skogseth og Skaiti

Qries

Kurset ditt har vært en stor øyeåpner for meg. Det blir så åpenbart at jeg tidligere har utelatt små trinn som er uendelig verdifulle i en større sammenheng, for hundens forståelse for oppgaven og for samarbeidet mellom hunden og meg - og som også vil ha betydning for innlæringen av andre dressuroppgaver enn sitt. Og det beste av alt: både hundene og jeg har det gøy og gleder oss til trening.

Sirikit Lockert, Trolla og Føyka

Qries

Takk for et supert kurs Ida:-) Jeg har lært om belønningsbaserte metoder, det har gitt meg og Falk positive og morsomme opplevelser i treningen. Vi har begge enda "en vei å gå", men troen og motivasjon er absolutt tilstede.

Arild Einebærholm

 

Qries

Kurset er praktisk og rett på sak uten unødvendig fjas og med gode forklaringer til øvelsene. Nyttig også for oss som har trent hunder en stund og kanskje gått oss litt fast i måter å jobbe på.

Tor Danielsen

 

HVORDAN VET JEG AT DETTE KURSET PASSER FOR MEG?

Perfekt for deg hvis:

⭐ Du er klar for morsom, men seriøs trening for å lære hunden sitt.

⭐ Hvis du vil at noen som har gjort dette mange ganger før, og som kan dokumentere resultatene sine, viser deg hvordan du bør trene. 

⭐ Hvis du synes det er vanskelig å vite hvordan du skal trene på egenhånd, og skulle ønske du hadde en instruktør tilgjengelig. 

⭐ Hvis du ønsker inspirasjon og nytt syn på hvordan du kan trene inn sitt.

⭐ Hvis du ønsker å gjøre rett i fra starten.

 

Passer ikke for deg hvis:

💫 Du tror det holder å kjøpe kurset, og at du blir flinkere uten å trene.

💫 Hvis du ikke har tid til å trene.

💫 Hvis du ikke liker å trene hund.

💫 Hvis du bor et sted uten internett. 

Denne kolonnen er litt tom, rett og slett fordi det ikke er veldig mange gode grunner til å ikke ta dette kurset

JEG ER KLAR

KREVER INGEN FORKUNNSKAPER!

Sitt, for søren er et nybegynnerkurs som du kan ta etter valpekurset, eller som det første kurset du tar. 

MELD DEG PÅ SITT, FOR SØREN! NÅ

Placeholder Image

SITT, FOR SØREN! 

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Det er et av de viktigste signalene vi trener med hunden vår. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

1.990,- NOK

Jeg vil ha selvstudiet!
Placeholder Image

SITT, FOR SØREN! + TRENERFERDIGHETER

Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Du lærer om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal.

2.490,- NOK

Sitt, for søren! og Trenerferdigheter