SITT, for søren!

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Det er kanskje et av de viktigste signalene vi trener med hunden vår. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

Jeg vil melde meg på

PÅ DETTE KURSET FÅR DU:


En fiks ferdig progressjonsplan med videoøvelser og tekstforklaringer. 

 • Et lekent perspektiv på innlæring av stoppsignal
 • Over 40 leksjoner fordelt på sju hovedmoduler
 • Step by step videoer i hver modul
 • Ekstra inspirasjonsvideoer som kan ta deg videre
 • Belønningsbasert trening som virker

Du trenger ikke ha fuglehund, eller jakthund, for å delta på dette kurset. En godt stoppsignal er viktig for alle hunder!

 

VI JOBBER MED:

 • Stegvis oppbygning av sittsignalet
 • Raske sitter
 • Bli sittende
 • Avstandssitt
 • Generalisering
 • Hvordan legge på signalet
 • Belønninger
 • Hva vi kan gjøre når hunden gjør feil
 • Flere øvelser for videreutvikling
Placeholder Image

Vil du vite mer om Sitt, for søren?

Sitt, for søren er et nybegynnerkurs som du kan ta etter valpekurset, eller som det første kurset du tar. 

Qries

Jeg opplevde dette kurset som ekstremt givende. Vi har hatt en progresjon som har vært fenomenal. Gjennom gode instruksjoner og eksempel videoer har vi blitt godt rustet for å komme i mål, i tillegg til at Ida Sollie gir gode og grundige tilbakemeldinger på det vi gjør bra og det som bør bli bedre. Jeg har fått en helt ny kontakt og et helt nytt samarbeid med min hund etter dette kurset! 

Elise Skogseth og Skaiti

Qries

Kurset ditt har vært en stor øyeåpner for meg. Det blir så åpenbart at jeg tidligere har utelatt små trinn som er uendelig verdifulle i en større sammenheng, for hundens forståelse for oppgaven og for samarbeidet mellom hunden og meg - og som også vil ha betydning for innlæringen av andre dressuroppgaver enn sitt. Og det beste av alt: både hundene og jeg har det gøy og gleder oss til trening.

Sirikit Lockert, Trolla og Føyka

MELD DEG PÅ SITT, FOR SØREN! IDAG.

Placeholder Image

SITT, FOR SØREN! 

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Det er et av de viktigste signalene vi trener med hunden vår. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

1.800,- NOK

Jeg vil ha selvstudiet!
Placeholder Image

SITT, FOR SØREN! + TRENERFERDIGHETER

Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Du lærer om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal.

2.300,- NOK

Sitt, for søren! og Trenerferdigheter

Qries

Enkle moduler som bygger seg opp i forhold til vanskelighetsgraden. Enkelt og holde følge og forstå hva og hvordan en skal trene hunden. Helt enkelt PERFEKT. Kommer helt sikkert til å investere i flere av Idas kurs. 

Brit Hildrum

Qries

Etter å ha gjennomført dette onlinekurset føler jeg at jeg sitter igjen med gode verktøy for å trene hunden min til en sterkt sitt! Endelig fikk jeg konkrete øvelser jeg kunne gjøre, bygge videre på og gjøre vanskelighetsgraden større. Dette har fungert for oss, og jeg er sikker på at det vil fungere for andre!

Stine Lønne Wigestrand

Qries

Takk for et supert kurs Ida:-) Jeg har lært om belønningsbaserte metoder, det har gitt meg og Falk positive og morsomme opplevelser i treningen. Vi har begge enda "en vei å gå", men troen og motivasjon er absolutt tilstede.

Arild Einebærholm

Qries

Kurset er praktisk og rett på sak uten unødvendig fjas og med gode forklaringer til øvelsene. Nyttig også for oss som har trent hunder en stund og kanskje gått oss litt fast i måter å jobbe på.

Tor Danielsen

Qries

Jeg opplevde kurset som veldig bra! God veiledning, og gode instruksjoner. Ida Sollie gir gode og grundige tilbakemeldinger i form av både ros og ris. Vi har hatt en enorm progresjon, og er godt rustet for veien videre!

Elise Skogseth

Qries

Sitt for søren kurset gjorde at både jeg og Anton fikk opp treningsmotivasjonen. Vi hadde god progresjon i løpet av kurset og samarbeidet mellom oss to blei mye bedre! Kurset er lagt opp etter moduler og dette gjør det enkelt å følge hjemmefra. Anbefales på det sterkeste! Marthe-Helene Tørhaug

Marthe-Helene Tørhaug
Placeholder Image

BLI KJENT MED MEG

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 12 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg er også aktiv prøvedeltager og har fått topp resultater på jaktprøver, apport- og sporprøver. Det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM for fuglehunder, 2017 med Haldor. Jeg startet HUNDELIV i et forsøk på å forenkle jakthundtrening og bidra til at flere kan lykkes slik jeg har gjort med mine hunder. 

Les mer