Meld meg på!

APPORTPRØVESKOLEN!

I dette kurset fortsetter vi apporttreningen og retter oss mot apportprøvenes tre grener. Du får en grundig innføring i søk, vann og sporapport. Dette kurset skal gi deg verktøyene du trenger for å få en god ettersøkshund på småvilt til jakta, og for å oppnå førstepremie på sommerens apportprøver.

 

PÅ DETTE KURSET FÅR DU:


Videoøvelser og enkle tekstforklaringer som tar for seg innlæring, videreutvikling og noe problemløsning for de tre apportgrenene. Du får også oppfølging i en lukket gruppe på facebook hvor jeg vil hjelpe deg så godt jeg kan med det som er vanskelig og heie på deg når det går bra.

 

VI JOBBER MED:

  • Stegvis innlæring av sporapporten
  • Videreutvikling mot tungapport som rev og gås
  • Innlæring av søkapport
  • Hvordan skape høy motivasjon i søkapport
  • Innlæring av vannapport
  • Øvelser for ro i skudd og kast
  • Å vente med risting til etter avlevering
  • Flere øvelser for videreutvikling som gjør hunden din skikkelig god i de tre apportøvelsene

 

Du får tilgang til all innlæring av de tre grenene med en gang og kan selv styre hva du ønsker å trene på, og når.  

Forkunnskaper: For å få ordentlig utbytte av dette kurset må hunden kunne grunnleggende enkel apport.

Placeholder Image

Et utrolig gjennomført nettbasert kurs med god forklarende tekst og filmer. Dette kurset har hjulpet meg mye i treningen mot å skulle delta på en eventuell apportprøve til sommeren. Jeg sitter igjen med en mye stødigere apportør og bedre innsikt i selve innlæringen av de forskjellige apportøvelsene.

Deltager på apportprøveskolen

MELD DEG PÅ APPORTPRØVESKOLEN NÅ!

Placeholder Image

APPORTPRØVESKOLEN

Vi retter oss mot apportprøvenes tre grener. Du får en grundig innføring i søk, vann og sporapport. Jeg gir deg fremdriftsplanen for å mestre de tre grenene. Dette kurset skal gi deg verktøyene du trenger for å få en god ettersøkshund på småvilt til jakta, og for å oppnå førstepremie på sommerens apportprøver.

1500,- NOK

Meld meg på!
Placeholder Image

APPORTPRØVESKOLEN + TRENERFERDIGHETER

Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Du får blant annet lære om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal.

1999,- NOK

Meld meg på!