Bruksbetingelser

VENNLIGST LES BRUKSBETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET.

Din tilgang til og bruk av dette nettstedet, samt alle relaterte nettsteder som drives av HUNDELIV AS som inkluderer

er underlagt følgende vilkår og betingelser i tillegg til alle gjeldende lover.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til disse bruksvilkårene.

Du godtar at selve nettstedet, samt alt innhold, videoer, opplæringsmateriell, produkter, tjenester og / eller annet materiale, gjort tilgjengelig på nettstedet av meg eller andre tredjeparter, samt utseendet og følelsen til alt av det foregående, (samlet kalt "innholdet") vedlikeholdes for personlig bruk og informasjon av HUNDELIV AS og er selskapets eiendom.

Du godtar at slikt firmainnhold skal omfatte alle proprietære videoer, HTML / CSS, Javascript, grafikk, tale- og lydopptak, kunstverk, bilder, dokumenter og tekst samt alt annet materiale som er inkludert på nettstedet.

Med forbehold om at du overholder disse bruksvilkårene, gir selskapet deg en begrenset lisens, som er ikke-eksklusiv, ikke-overførbar og ikke-underlisensierbar, for å få tilgang til, se og bruke nettstedet utelukkende for dine personlige formål.

Intet firmainnhold kan kopieres, reproduseres, publiseres på nytt, lastes opp, legges ut, overføres, distribueres, brukes til offentlige eller kommersielle formål, eller lastes ned på noen måte med mindre skriftlig tillatelse er gitt av selskapet.

Endring av innholdet, eller bruk av innholdet til noe annet formål er et brudd på opphavsretten og andre eiendomsrettigheter til selskapet, så vel som andre forfattere som har laget materialet, og kan være gjenstand for erstatningskrav.

Du kan ikke distribuere, modifisere, overføre eller bruke innholdet på nettstedet eller noe innhold, inkludert all programvare, verktøy, grafikk og / eller lydfiler, for offentlige eller kommersielle formål uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra selskapet.

Alt innhold, for eksempel tekst, data, grafikkfiler, videoer og lydfiler, og annet materiale som finnes på nettstedet, er beskyttet av opphavsrett med mindre annet er oppgitt og tilhører selskapet og / eller en leverandør til selskapet. Ingen slike materialer kan brukes unntatt som angitt i disse bruksvilkårene.

Selv om selskapet bruker rimelige anstrengelser for å inkludere nøyaktig og oppdatert informasjon på nettstedet, gir selskapet ingen garantier for dets nøyaktighet. Selskapet påtar seg intet ansvar eller ansvar for feil eller mangler i innholdet på nettstedet.

Når du registrerer deg hos selskapet og / eller dette nettstedet, samtykker du uttrykkelig i å motta meldinger, kunngjøringer, avtaler, rapporter, dokumenter og kommunikasjon angående nye produkter eller tjenester, eller annen korrespondanse fra selskapet.

Hvis du sender tilbakemeldinger eller forslag angående kurs og nettsted til HUNDELIV, inkludert, men ikke begrenset til tekst eller bilder, skal ikke dette være underlagt noen tillitsplikt fra selskapet. Selskapet skal utelukkende eie alle rettigheter og skal ha rett til ubegrenset bruk, publisering og formidling til ethvert formål, kommersielt eller på annen måte uten noen bekreftelse eller kompensasjon til deg.

Disse bruksvilkårene kan endres fra tid til annen ved å oppdatere dette innlegget. Du er bundet av slike revisjoner og bør derfor med jevne mellomrom besøke denne siden for å gjennomgå de gjeldende vilkårene for bruk som du er bundet til.

Sist oppdatert: 04.03.2022