1.800,00 NOK

Vil du lære mer om teorien bak bra hundetrening?

I trenerferdigheter får du blant annet lære om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal. Trenerferdigheter er teoretisk kurs med videoeksempler som passer alle mine fremdriftsplaner. 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

SITT, for søren!

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Det er kanskje et av de viktigste signalene vi trener med hunden vår. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

Dette kurset er selvstudie og starter umiddelbart etter kjøp.

Kursdetaljer:

  • Du får tilgang til en ny modul hver uke.
  • Kurstilgangen varer i fem måneder.
  • Kurset krever ingen forkunnskaper.

Betalingsdetaljer:

  • Du får kvittering på e-post straks etter kjøpet. 

Hva sier tidligere deltagere?

Jeg opplevde dette kurset som ekstremt givende. Vi har hatt en progresjon som har vært fenomenal. Gjennom gode instruksjoner og eksempelvideoer har vi blitt godt rustet for å komme i mål, i tillegg til at Ida Sollie gir gode og grundige tilbakemeldinger på det vi gjør bra og det som bør bli bedre. Jeg har fått en helt ny kontakt og et helt nytt samarbeid med min hund etter dette kurset! Tusen takk for et godt kurs og god veiledning!

Elise Skogseth

Kurset ditt har vært en stor øyeåpner for meg. Det blir så åpenbart at jeg tidligere har utelatt små trinn som er uendelig verdifulle i en større sammenheng. Både for hundens forståelse for oppgaven og for samarbeidet mellom hunden og meg - og som også vil ha betydning for innlæringen av andre dressuroppgaver enn sitt. Og det beste av alt: både hundene og jeg har det gøy og gleder oss til trening.

Sirikit Lockert