FIRE APPORTOPPLEGG

Øvelser som skjerper og forbedrer lydigheten og som har sine røtter i jaktlige situasjoner.

JEG VIL HA UTFORDRINGEN!

FIRE APPORT ØVELSER

Øvelser som skjerper lydigheten og samarbeidet. Øvelser som har røtter i jaktlige situasjoner.

Jeg vil ha utfordringen!

Fire apportutfordringer

Treningsprogram 1

Jeg hjelper deg dele opp utfordringene i delmomenter slik at du kan trene på det som er vanskelig før du prøver øvelsen som en helhet. Jeg setter også opp forslag til ulike vanskelighetsgrader av øvelsen slik at du enklere kan tilpasse den til ditt nivå. På den måten kan du gjøre det enklere i starten og øke vanskelighetsgraden etter hvert som du mestrer.

Øvelsene representerer

Jaktlige problemstillinger

Alle øvelsene i dette programmet har potensialet til å utfordre og forbedre samarbeidet og lydigheten. Apportøvelsene jeg har valgt ut for deg inneholder krav til samarbeid, tillit, og lydighet. Alle øvelsene, bortsett fra den første innlærende øvelsen, vil inneholde problemstillinger du absolutt vil kunne møte på jakt.

FIRE ØVELSER

som skjerper samarbeidet og utfordrer lydigheten

Fire Apportopplegg

Øvelser for en hund

Alle øvelsene i dette programmet har potensialet til å utfordre og forbedre samarbeidet med og lydigheten til din hund. Du vil få ordentlige utfordringer å jobbe med her, men jeg hjelper deg med å dele opp øvelsen og viser deg hvordan du skal mestre.

NOK 1299,-

MELD DEG PÅ HER!

Hvem er Ida?

Jeger, entusiast, hundetrener og vinelsker

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg er også aktiv prøvedeltager og har fått gode resultater på alle hundene. Det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017 med Haldor. 

LES MER