FIRE APPORTOPPLEGG

Dette kurset presenterer fire avanserte apportopplegg. I hver av disse deler jeg opp øvelsene for deg og gir deg en steg for steg fremdriftsplan slik at du kan mestre hver av de fire hovedoppgavene. ​Dette kurset passer for alle fuglehunder, retrievere og spaniels.

JEG VIL HA UTFORDRINGEN!

FIRE APPORT ØVELSER

Dette kurset presenterer fire avanserte apportopplegg. I hver av disse deler jeg opp øvelsene for deg og gir deg en steg for steg fremdriftsplan slik at du kan mestre hver av de fire hovedoppgavene. ​Dette kurset passer for alle fuglehunder, retrievere og spaniels.

Jeg vil ha utfordringen!

Fire apportutfordringer

Treningsprogram 1

Jeg hjelper deg dele opp utfordringene i delmomenter slik at du kan trene på det som er vanskelig før du prøver øvelsen som en helhet. Jeg setter også opp forslag til ulike vanskelighetsgrader av øvelsen slik at du enklere kan tilpasse den til ditt nivå. På den måten kan du gjøre det enklere i starten og øke vanskelighetsgraden etter hvert som du mestrer.

Øvelsene representerer

Jaktlige problemstillinger

Alle øvelsene i dette programmet har potensialet til å utfordre og forbedre samarbeidet og lydigheten. Apportøvelsene jeg har valgt ut for deg inneholder krav til samarbeid, tillit, og lydighet. Alle øvelsene, bortsett fra den første innlærende øvelsen, vil inneholde problemstillinger du absolutt vil kunne møte på jakt.

BLI MED PÅ VÅREN OG SOMMERENS MORSOMSTE KURS

I dette kurset finner du meningsfulle øvelser som vil utvikle lydigheten, samarbeidet og relasjonen med hunden din. Kurset passer for deg som har lært inn grunnleggende apport og har lyst å fortsette å trene på relevante, men nye oppgaver som utvikler dere som ekvipasje. 

Dette kurset passer for alle fuglehunder, retrievere og spaniels.

Det passer for alle:

  • som liker å holde på med apport
  • som ser etter måter å utvikle samarbeidet 
  • som vil jobbe med lydigheten på nye, mer utfordrende og spennende måter

Kurset krever at hunden din kan grunnleggende apportering på nivå med å hente en enkel dummy på ca. 20 meters avstand. Hunden bør også kunne sitt på kommando uten forstyrrelser til stede. Videre tar kurset for seg innlæringen av alle videre kunnskaper. 

Vi begynner med å lære inn grunnøvelsen "klokka". I denne øvelsen ligger mye av grunnlaget for å kunne mestre de videre utfordringene. 

Du får lære hvordan du trener inn nærsøk, pushbacks og dirrigeringer til høyre og venstre. Ikke la deg skremme av dette hvis dette er nye begreper for deg fordi jeg tar deg gjennom innlæringen del for del før vi setter momentene sammen til hele øvelser. 

I hver utfordring får du presentert en oppgave, og du får se et eksempel på den ferdige øvelsen. Jeg skriver litt om vanskelighetene vi kan møte på i oppgaven og deler opp øvelsen for deg i mindre og enklere øvelser som du kan trene på. 

Du får tilgang til en ny utfordring annenhver uke. 

FIRE ØVELSER

som skjerper samarbeidet og utfordrer lydigheten

Fire Apportopplegg

Øvelser for en hund

Dette kurset presenterer fire avanserte apportopplegg. I hver av disse deler jeg opp øvelsene for deg og gir deg en steg for steg fremdriftsplan slik at du kan mestre hver av de fire hovedoppgavene. ​Vi jobber med nærsøk, pushbacks og dirrigeringer til høyre og venstre.

1299,- NOK

MELD DEG PÅ HER!

Fire apportopplegg og Trenerferdigheter

Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Du får blant annet lære om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som planlagt.

1699,- NOK

MELD DEG PÅ HER!
TA MEG TIL PÅMELDINGEN

Hvem er Ida?

Jeger, entusiast, hundetrener og vinelsker

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 12 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg er også aktiv prøvedeltager og har fått gode resultater på alle hundene. Det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017 med Haldor. 

LES MER