KURS MED OPPMØTE

Jeg bor i Rogaland, men jeg reiser gjerne i land og utland på invitasjon. På denne siden finner du alle kurs med fysisk oppmøte enten de arrangeres i Rogaland, eller andre steder. 

Camp Villmark

25-26 mars '23: Jeg kommer på Camp Villmark og står på stand sammen med Jakttrening.no. Kom innom hvis du lurer på noe om hundetrening eller bare vil slå av en prat.

Hva er Camp Villmark?

Fuglehundkurs i Bodø

3-4 juni' 23: Mer informasjon kommer snart.

Fuglehundkurs i Aurskog

17-18 Juni '23: Dette fuglehundkurset handler om hvordan vi kan lære hunden til å spille på lag når vi trener mot ro i oppflukt.

Mer info og påmelding

Apportprøvekurs i Aurskog

19-20 Juni '23: Dette kurset skal gi deg verktøyene du trenger for å få en god ettersøkshund på småvilt til jakta, og for å oppnå førstepremie på sommerens apportprøver.

Mer info og påmelding

Sommersamling hos Østerdalen FK

21-23 Juli '23: Mer info kommer snart

Vestgård Gamefair

28-30 Juli '23: Mer info kommer snart

Vil du ha e-post når jeg setter opp kurs i Rogaland?

JA, TAKK!

JEG HOLDER KURS OG FOREDRAG PÅ FORESPØRSEL

Ta kontakt på [email protected] hvis du er interessert i å leie meg inn som instruktør eller foredragsholder for din bedrift eller hundeklubb. Jeg tilpasser innhold og opplegg etter dine ønsker, men jeg har også ferdige kurs og foredrag som du kan lese om ved å følge knappen under.

Se oversikt >>

Privattimer med fysisk oppmøte

Jeg tilbyr privattimer hvor vi jobber sammen om å få til din hund. Privattimer kan kjøpes i pakke a fem timer hvor jeg utarbeider en treningsplan for deg på eller etter første møte. Pakkeløsning på fem timer koster 3500,-  Hv​is du kommer langveis fra kan timene for eksempel fordeles over to dager etter hverandre. Du kan også avtale enkelttimer hos meg til 750,- timen. 

Jeg har begrenset kapasitet for privattimer ut juli 2023 og kan med få unntak bare ta i mot på dagtid.

Send meg en epost