Dummytrening

Gjennom strategisk plassering og kasting av dummyer kan du i tillegg til apport, trene på sitt, gå fot, innkalling, bli sittende, dirrigering, søk, nærsøk og generelt "gjør som jeg sier".

Jeg vil melde meg på

MORSOMME APPORTOPPLEGG FOR Å TRENE PÅ GRUNNLEGGENDE FERDIGHETER

I dummytrening får du mine morsomste apportopplegg som jeg bruker til å trene på grunnferdighetene på nye måter. Apportøvelsene presentert i dette kurset inneholder elementer fra sitt, bli sittende, innkalling, jaktfot, dirigering, søkapport, linjer, markeringer og nærsøk. 

Disse oppgavene er perfekte for å videreutvikle hundens egenskaper. De fleste skal få noen utfordringer her, og det er ikke meningen at du skal klare alle oppleggene umiddelbart. Du må antageligvis trene for å få det til. 

Men det er jo nettopp det som er så interessant med disse øvelsene. Du slipper å vente til du kommer på prøve for å finne hullene i treninga di. Mestrer du alle disse oppgavene står det ganske bra til med dressuren!

PÅ DETTE KURSET FÅR DU:

  • 25 apportopplegg.
  • Morsomme øvelser med ulike utfordringer.
  • Tydelig beskrivelse av hver oppgave i form av tekst og tegning.
  • En oppgave i uken gir ukentlig inspirasjon.
Placeholder Image

Dette er et eksempel på en av oppgavene. 

MANGLER DU AV OG TIL MOTIVASJON OG INSPIRASJON?

Det er umulig å være motivert og inspirert hele tiden. Det er i allefall ikke jeg! Motivasjonen går i bølger. Hvis jeg ikke har noe nytt å trene på, eller mangler inspirasjon til å begynne med nye prosjekter så finner jeg ofte frem en av disse øvelsene. 

Da får hunden utløp for sitt aktivitetsbehov. Den får tenke og løpe. Siden jeg har disse ferdige oppleggene slipper jeg å tenke og kan bare gjennomføre. Det er innmari lettvint. 

 

DUMMYTRENING KREVER FORKUNNSKAPER

Siden oppgavene inneholder elementer fra sitt, bli sittende, innkalling, jaktfot, dirigering, søkapport, linjer, markeringer og nærsøk så bør hunden kunne noe av dette for at du skal få glede av disse oppgavene.

Men ikke la deg skremme av linjer, dirrigeringer og nærsøk.

I oppgavene hvor dette er elementer så går det som regel an å gjøre oppgaven lettere og kutte ut disse elementene ved å bytte dem ut med vanlig søkapport, eller at hunden ser hvor du kaster dummyen. 

Det er helt normalt at vi må tilpasse treningen den hunden vi har. La oppgavene være til inspirasjon for hvor dere skal, ikke hvor dere er. 

MELD DEG PÅ NÅ:

Placeholder Image

DUMMYTRENING

Gjennom strategisk plassering og kasting av dummyer kan du i tillegg til apport, trene på sitt, gå fot, innkalling, bli sittende, dirrigering, søk, nærsøk og generelt "gjør som jeg sier".

99,- MND

Jeg vil melde meg på!
Placeholder Image

BLI KJENT MED MEG

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 12 år. Jeg har to strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg er også aktiv prøvedeltager og har fått topp resultater på jaktprøver, apport- og sporprøver. Det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM for fuglehunder, 2017 med Haldor

Les mer