ONLINEKURS FOR JAKTHUNDER

Valpekurs

Dette er et kurs for små valper, eller den nye hundeeieren som har lyst å gjøre rett fra starten av. Igjennom koselige og morsomme øvelser hvor en god relasjon er kursets røde tråd gir jeg deg en fremdriftsplan slik at du kan forberede valpen din på voksenlivets oppgaver.

Les mer

SITT, for søren!

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

Les mer

Apport for nybegynnere

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Gjennom "step by step" instruksjonsvideoer og morsomme øvelser viser og forklarer jeg deg hvordan du kan lære hunden din apport.

Les mer

Søk, spor og vann

Dette er apportprøveskolen. I dette kurset får du en grundig innføring i søk, vann og sporapport. Dette kurset skal gi deg verktøyene du trenger for å få en god ettersøkshund på småvilt til jakta, og for å oppnå førstepremie på sommerens apportprøver.

Les mer

Fire apport-utfordringer

Her får du fire apportutfordringer. I hver av disse bryter jeg ned øvelsene for deg og gir deg en steg for steg fremdriftsplan for hvordan du kan mestre hver av de fire utfordringene. ​Vi jobber med nærsøk, pushbacks og dirigeringer til høyre og venstre. 

Les mer

URBAN GUNDOG

Vi går gjennom hvordan du kan sette sammen momentene stand, reis, ro og apport til en helhet - uten fugl. Målet er å forberede hunden på adferden vi ønsker slik at det blir enklere å å lære hunden dette i fugl senere.

Les mer

Spesialsøk

Spesialsøk går ut på å lære hunden å skille ut en eller flere luktstoffer og markere på dette. Spesialsøk krever lite utstyr og gjennom dette kurset lærer du om markeringer, om å finne igjen lukt og hvordan du lærer hunden å matche til prøve. 

Les mer

Grunnferdigheter

Dette kurset tar for seg grunnferdighetene alle fuglehunder bør kunne. Kurset passer for deg som ønsker treningsinspirasjon og lære mer om den grunnleggende treningen. Du får også TRENERFERDIGHETER med i denne pakken. 

Les mer

HVORFOR ONLINEKURS?

Jeg vil inspirere til bra hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med øvelser for å nå målet ditt. 

Les mer

SPØRSMÅL OG SVAR