ONLINEKURS FOR JAKTHUNDER

ONLINEKURS FOR JAKHUNDER

Valpekurs

Dette er et kurs for små valper, eller den nye hundeeieren som har lyst å gjøre rett fra starten av. Igjennom koselige og morsomme øvelser hvor en god relasjon er kursets røde tråd gir jeg deg en fremdriftsplan slik at du kan forberede valpen din på voksenlivets oppgaver.

Les mer

SITT, for søren!

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring.

Les mer

Apport for nybegynnere

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Gjennom "step by step" instruksjonsvideoer og morsomme øvelser viser og forklarer jeg deg hvordan du kan lære hunden din apport.

Les mer

Apportprøveskolen

I dette kurset får du en grundig innføring i søk, vann og sporapport. Dette kurset skal gi deg verktøyene du trenger for å få en god ettersøkshund på småvilt til jakta, og for å oppnå førstepremie på sommerens apportprøver.

Les mer

URBAN GUNDOG

Vi går gjennom hvordan du kan sette sammen momentene stand, reis, ro og apport til en helhet - uten fugl. Målet er å forberede hunden på adferden vi ønsker slik at det blir enklere å å lære hunden dette i fugl senere.

Les mer

Fire Apportutfordinger

Her får du fire apportutfordringer. I hver av disse bryter jeg ned øvelsene for deg og gir deg en steg for steg fremdriftsplan for hvordan du kan mestre hver av de fire utfordringene. ​Vi jobber med nærsøk, pushbacks og dirigeringer til høyre og venstre. 

Les mer

Spesialsøk

Spesialsøk går ut på å lære hunden å skille ut en eller flere luktstoffer og markere på dette. Spesialsøk krever lite utstyr og gjennom dette kurset lærer du om markeringer, om å finne igjen lukt og hvordan du lærer hunden å matche til prøve. 

Les mer

Grunnferdigheter

Dette kurset tar for seg grunnferdighetene alle fuglehunder bør kunne. Kurset passer for deg som ønsker treningsinspirasjon og lære mer om den grunnleggende treningen. Du får også TRENERFERDIGHETER med i denne pakken. 

Les mer

MINIKURS

Sporapport

Sporapport er en viktig ferdighet på jakt og prøver. I dette minikurset lærer du hvordan du steg for steg kan lære hunden din sporapport. Hunden må kunne grunnleggende apport for å ta dette kurset.

500,- NOK

Til påmelding

Nesetarget

Nesetarget er en grunnferdighet for gode avleveringer. I dette minikurset viser jeg deg med film og tekst hvordan du steg for steg kan lære hunden din nesetarget og hvordan du lærer hunden å holde denne markeringen.

99,- NOK

Til påmelding

TEORIEN BAK BRA HUNDETRENING

Nå kan du få med TRENERFERDIGHETER til alle kursene mine. Trenerferdigheter er et oppslagsverk for teorien som ligger bak bra hundetrening. Her lærer du om relasjon, belønninger, belønningssystem, treningsplanlegging, hvordan lære hunden å engasjere seg og om hvilke strategier du kan benytte deg av når ting ikke går som det skal. Det finnes en del videoeksempler og steg for steg trening av konkrete ferdigheter. 

SPØRSMÅL OG SVAR

HVORFOR ONLINEKURS?

Jeg vil inspirere til bra hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med øvelser for å nå målet ditt. 

LES MER