Podcast

HJELP! JEG HAR FÅTT VALP

For deg som nettopp har fått valp, eller er ny med hund 

Hjelp, jeg har fått valp! er et kurs for små valper, eller den nye hundeeieren som har lyst å gjøre rett fra begynnelsen av. Igjennom koselige og morsomme øvelser hvor en god relasjon er kursets røde tråd kan du forberede valpen din på voksenlivets oppgaver og gi din hund den beste starten. 

Jeg vil melde meg på >>

HJELP! JEG HAR FÅTT VALP

For deg som nettopp har fått valp, eller er ny med hund 

Hjelp, jeg har fått valp! er et kurs for små valper, eller den nye hundeeieren som har lyst å gjøre rett fra begynnelsen av. Igjennom koselige og morsomme øvelser hvor en god relasjon er kursets røde tråd kan du forberede valpen din på voksenlivets oppgaver og gi din hund den beste starten. 

Jeg vil melde meg på >>

Innhold...

I tillegg til hvordan oppnå en god relasjon, og hva sosialisering bør inneholde så tar dette kurset for seg forberedende øvelser og grunnleggende innlæring av:

  • Selvkontroll
  • Sitt 
  • Innkalling
  • På plass
  • Gå pent i bånd
  • Forkunnskaper til apportøvelsen
  • Valpeøvelser for ro i oppflukt. 
8 moduler - 50 dagers trening

Vi møter valpens første uker sammen. Modulene tar for seg relasjon, sosialisering og håndtering. Belønningsutvikling. Forkunnskaper. Sitt. Innkalling. På plass. Gå fint. Jaktforberedende øvelser. Og et kapittel med ofte stilte spørsmål.

Konkret hundetrening

Gjennom tekst og video viser og forklarer jeg deg alle kursets øvelser. Jeg prøver også fortelle deg hvorfor vi gjør som vi gjør. I dette kurset får du verktøyene du trenger for å få en harmonisk tilværelse med valpen din. 

Hva gjør jeg når (...)

Igjennom artikkelserien ofte stilte spørsmål tar jeg opp ulike problemstillinger vi ofte møter på når vi har fått valp. Du har også mulighet til å stille spørsmål og ta opp tema hvis du synes noe mangler. Jeg svarer så godt jeg kan!

Vi går igjennom:

-1-

Hvordan vi legger grunnlaget for en god relasjon med hunden

Mange bruker den første tiden med valpen feil. Ved å legge det rette grunnlaget under relasjon og sosialisering blir det lettere å jobbe med valpen, den vil oppleves mer trenbar, den blir lydigere og mye bedre tilpasset livet den skal leve.

-2-

Hvordan vi lærer valpen å engasjere seg i det vi ønsker

Det er mye lettere å få en lydig valp hvis den ikke først lærer at den kan være ulydig. Å lære valpen å engasjere seg i det vi vil er en viktig del av dette. 

-3-

Den første innlæringen av viktige dressurøvelser

Gjennom fine valpeøvelser kan vi begynne å lære valpen vår øvelser som sitt, innkalling, gå pent apport og ro i oppflukt. Jeg viser deg starten. 

 

Jeg vil melde meg på >>

RESULTATET? 

En trygg valp som gleder seg til å gjøre ting sammen med deg!

Du + valpekurs = er alt du trenger for å komme igang.

Du har kanskje hørt at valpen bør få gjøre som den vil det første året fulgt opp av ulike argumenter. 

Men sannheten er at alt er så mye lettere hvis man gjør rett i fra starten av.

Derfor har jeg forsøkt i dette valpekurset å bevisstgjøre hva som bør være tema i valpens oppdragelse gjennom tekst og enkle øvelser. 

Hjelp, jeg har fått valp! er et kurs for små valper, eller den nye hundeeieren som har lyst å gjøre rett fra begynnelsen av. Igjennom koselige og morsomme øvelser hvor en god relasjon er kursets røde tråd kan du forberede valpen din på voksenlivets oppgaver og gi din hund den beste starten.

Tenk så mye enklere det er å trene hund når du har instruktøren i lomma!

  • Gjennom tekst og film får du konkrete treningsøvelser som er morsomme å holde på med sammen med valpen. 
  • Alle øvelsene har som formålstjenelige mot jakt eller hverdagsdressur. Det er ikke noe dill på dette kurset. 
  • Hvis du er ny med hund, jakthund, eller det er lenge siden du har hatt valp vil dette kurset gi deg en god fremdriftsplan og mange støttende "hva gjør jeg når valpen..." artikler.
Jeg vil melde meg på >>

"Jeg har alltid kjent med litt overveldet av all litteratur som finnes om hundetrening. Det jeg har vært borti har vært så detaljert og mye. Med Ida’s valpekurs ble det hele så enkelt og overkommelig. Gjennom mye moro og lek hadde jeg plutselig en god kontakt med valpen og ikke minst en samarbeidsvillig og lydig valp"

Deltager på valpekurset

HVA VENTER DU PÅ?

Gi valpen din den beste starten nå. 

MELD DEG PÅ HER

BLI KJENT MED MEG

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg er også aktiv prøvedeltager og har fått gode resultater på alle hundene. Det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017 med Haldor. Jeg startet HUNDELIV i et forsøk på å forenkle jakthundtrening og bidra til at flere kan lykkes slik jeg har gjort med mine hunder. 

Les mer her