kurs

Foredrag om belønningsbasert fuglehundtrening på Camp Villmark

Mar 17, 2024

Jeg har holdt foredrag på Camp Villmark om belønningsbasert fuglehundtrening. Mange fuglehundeiere synes det er vanskelig å lære hunden å være rolig i oppflukt, skudd og felling. Noen opplever også at det å få hunden rolig i fugl går på bekostning av reisen. 

I dette foredraget viser jeg deg hvordan du, med belønningsbaserte treningsmetoder, kan jobbe for å få hunden komplett i fugl, der hunden både reiser villig og er i ro når fuglen tar til  vingene.⁠

Jeg ble veldig glad for å se at så mange folk kom for å høre på.

Tusen takk - dere gjør at dette blir ekstra gøy for meg.

Veldig gøy å få snakke om hund på stor scene og vise film på stor skjerm 🤩🤩

Det som var ekstra godt denne gangen var å kjenne på hvor greit det føltes å ha på seg hodemikrofonen. Jeg var komfortabel med dette og det må jo bety at jeg har utviklet meg. Det føles også ganske stort. 

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.