kurs

«Fra valp til RIOs» i Kongsvinger

Feb 22, 2024

Kongsvinger jeger og fiskeforening inviterte meg for å snakke hund på en av temakveldene sine. Jeg tok med meg foredraget «Fra valp til RIOs» og viste med filmeksempler hvordan jeg tar trent Hasse til å bli rolig i fugl. 

Ro i oppflukt er bare en del av det totale arbeidet som må til for å få til en komplett fuglehund, men dette er et tema mange strever med. 

Det kom over 60 personer og det synes jeg er stort midt i vinterferien, og litt utenfor allfarvei. Det er jeg så takknemlig for. Noen kjørte til og med ganske langt for å være med. 

Dette var kjempegøy! Tusen takk for invitasjonen. 

 

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.